Notícies foto: Pere Francesch/ACNfoto: Pere Francesch/ACN

Triquell anuncia que reduirà els concerts aquest 2024 per prendre “uns ritmes més lleugers”

1 març, 2024

El cantant reprogramarà l’agenda per “no anar més ràpid del que el cos i el cor li demana”.

Triquell ha anunciat aquest dijous que redueix la seva activitat artística el 2024 per prendre “uns ritmes més lleugers” per no anar “més ràpid del que el cos i el cor li demana”. En una publicació a Instagram, un dels finalistes de la primera edició d’Eufòria ha explicat que després de dos anys de ritme frenètic creu que ha de reduir la seva activitat “per crear millor que mai” i que allò que visqui es valori “qualitativa i no quantitativament”. Per això, es reprogramaran alguns dels concerts organitzats per aquest any i farà poques actuacions “estudiant molt bé cada proposta amb tot l’equip”.

“Estimo moltíssim tot això i el respecte que mereix i mereixeu és ser-vos sincers quan pujo a un escenari a interpretar les meves cançons. Sentir-ho profundament”, ha justificat a través d’Instragram.

Triquell ha recordat que el valor no només està en el que fem “sinó també en qui som i la gent que ens rodeja i estima, independentment de si et va bé o estàs enfonsat”.

Amb tot, s’ha mostrat “orgullós” i “afortunat” de la qualitat humana de la gent que l’acompanya en el projecte. “Aquest any ens centrem en viure i aprendre, i fer concerts quan realment sentim que podrem donar-ho tot”, ha conclòs.

Text: Redacció/ACN
Comments are closed.

Back to Top ↑