Notícies Foto: Nadia Beltran PérezFoto: Nadia Beltran Pérez

Vic Moliner presenta al programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio, el seu nou disc, “Foc i endreces”

16 febrer, 2023

Serà el pròxim divendres, dia 24.

“Cremem coses, n’endrecem d’altres, i així anem fent lloc per encaixar i encaixar-hi tot el que vindrà. O més ben dit, això és el que ens proposem, però llavors fem el que podem.” Vic Moliner.

A “Foc i endreces”, Vic Moliner ens proposa un viatge a través d’aquestes dues accions tan necessàries i que tot sovint fem menys del que convindria. Des de la reivindicació de caràcter més social-polític, expressada metafòricament a través del foc i la crema de les coses que ens fan mal, fins a la introspecció, l’autoconeixement, el pensar-se i l’enriure’s d’una mateixa, representades a través de l’endreça. Hem de cremar moltes coses i alhora endreçar-nos una mica, per avançar cap a una societat millor, per viure unes vides més plenes.

La proposta artística de Vic Moliner es mou amb total fluïdesa entre la poesia i l’activisme, entre la visceralitat i l’exquisidesa. La seva veu delicada i honesta és una descoberta, i a través del baix elèctric com a principal instrument acompanyant, aconsegueix un so innovador, cru i intens, que porta una mica més enllà la seva originalitat i marca pròpia com a reconegut baixista. 

Ja ho sabeu doncs, divendres, dia 24, Vic Moliner estarà al programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio (9h, 13h i 19h).
Comments are closed.

Back to Top ↑