Notícies Foto: Àlex CarmonaFoto: Àlex Carmona

Xarim Aresté anuncia les primeres dates del nou disc

9 gener, 2024

El cantant de Flix ens sorprendrà amb un nou disc a la primavera. El 23 de febrer es podrà escoltar el primer avançament.

Coronat ja com un imprescindible de l’escena catalana després de l’èxit de l’aclamat “Ses entranyes” (RGB Suports, 2022), Xarim Aresté i els seus tornen més lliures, calents i afilats que mai amb un nou disc que aviat desvetllaren el títol.

Transitant per mars i muntanyes de música popular, des de la jota més blava fins al blues més mediterrani, del plor a la rialla i repartint poesia i lucidesa a caudals, en aquest nou disc li canta humanament a “la bellesa i al dolor, que de vegades són la mateixa cosa”, des d’una nuesa profunda, primitiva, esfereïdorament vital.

La música és la verdadera protagonista d’aquest viatge, sent la banda al complet tan notòria com extraordinària. Però és Xarim Aresté qui, amb les seves reflexions com punyals sobre la naturalesa de l’ànima humana, marca la direcció sempre endavant, enllaçant cercles amb una guitarra que sona a mestra i que sona a casa.

El disc està gravat en directe amb un Xarim Aresté que brilla sense trampa ni cartró. Puresa, frescor, inspiració i electricitat esquitxen les parets d’aquesta obra. En aquest nou disc, Aresté i la seva banda per fi han trobat la fórmula. Una cosa que simplement o es té o no es té…

El que sí ja ha avançat són dues dates d’estrena: 6 d’abril al Festival Strenes de Girona i, 6 de juliol al Vida Festival de Vilanova i la Geltrú.
Comments are closed.

Back to Top ↑