Notícies Foto: Marc CastellóFoto: Marc Castelló

Yung Rajola publica “Peter Pan”, la cançó que dona nom al seu segon disc

19 octubre, 2023

Òbviament parla del desig infinit de no voler-se fer gran. El nou disc surt el pròxim dia 27. El mateix dia ho presentarà al programa “ActualiCAT” de la nostra emissora.

A “Peter Pan” Yung Rajola parla del desig inevitable de no fer-se gran. Rajola hi expressa un sentiment de rebuig a les feines de merda, als dolors físics, a Hisenda, a l’economia inestable… Qui vol créixer quan el futur és inevitablement precari? Escoltar “No vull fer-me gran, vull ser un infant, per sempre més, com Peter Pan, sempre volant per Neverland” provoca tendresa infinita i ganes de regalar-li abraçades reconfortants. Ja ho diu ell mateix: “Sóc de l’any 1994, ja quasi frego els 30. Sento que sóc un nen petit en el cos d’algú que ja comença a ser gran. Em costa fer-me a la idea que me n’he de fer gran”.

A aquest senzill, que ha estat produït per Pep Saula (component del grup lleidatà Sexenni) s’acompanya d’un videoclip realitzat per Alex Alcalde on es veu (i es viu) una rutina anodina d’una persona adulta. D’ençà que es desperta fins que es queda adormida a un bar fent canyes. Va a treballar, a passejar, a comprar… però sempre amb cara de pomes agres. No té la vida que vol. I això el porta a acabar les jornades a un bar, sol, i amb la cervesa com la més fidel aliada. 

Yung Rajola és un raper lleidatà veí de Barcelona que fa pop urbà sensible. Amb el seu primer disc, “Cor trencat” (2021), un treball conceptual que girava al voltant del desencís del jovent, ja va demostrar que tot i la seva edat, tenia més carrer -emocional- que la majoria d’artistes contemporanis. Ara, just després de publicar els avançaments “De flor en flor” i “Balada de les cites que no surten bé” -dues cançons que parlen de diferents classes de desamors-, llança “Peter Pan”, que és el tercer avançament i la cançó que dona títol al seu segon disc, que veurà la llum el 27 d’octubre. 

Yung Rajola, el mateix dia, visitarà el programa “ActualiCAT” de la nostra emissora, per tal de presentar aquest nou disc. 
Comments are closed.

Back to Top ↑