Notícies Foto: Primavera d'HivernFoto: Primavera d'Hivern

Àlex Blat estrena “El cel de casa” amb Maria Florit

26 gener, 2024

El quart senzill del seu nou EP “Margulis vol.1”.

En 2024 Àlex Blat torna amb “Margulis Vol.1”, un EP el leitmotiv del qual és la col·laboració entre artistes i professionals de la música enfront de la competitivitat que impera en el món en general i la música en particular. Lynn Margulis, la famosa biòloga que va proposar la cooperació com a mecanisme evolutiu dels éssers vius enfront de la competitivitat darwiniana, és el pretext que busca Àlex Blat per a realitzar una obra repleta de col·laboracions en tots els nivells: artistes, músics, productors, dissenyadors, il·lustradors, etc.

“El cel de casa” amb Maria Florit és el quart senzill de ‘Margulis Vol.1’, el nou EP d’Àlex Blat. El cel de casa és estar tombat en el sòl, de cara amunt, i mirar el sol d’estiu filtrar-se entre núvols fins. Les palmeres ballen al compàs d’una brisa suau i agradable, carregada d’aromes marines. I al fons, com un llenç impol·lut, un intens color blau, un blau com cap altre. El blau que ens fa saber que estem a casa.
El cel de casa és una pintura costumista contemporània, una escena estival d’essència mediterrània. Un cant a la felicitat senzilla, vestida de seducció i afecte. Una abraçada llarga, en un escenari habitual d’aquells en els quals hem crescut al costat d’esta mar.

Aquesta cançó i moltes més les podrem escoltar en directe en la presentació del nou treball discogràfic en solitari d’Àlex Blat, que tindrà lloc el proper dissabte 3 de febrer al teatre Martin i Soler del Palau de Les Arts de la ciutat de València, en el marc del cicle Músiques Valencianes.
Comments are closed.

Back to Top ↑