Notícies Foto: Pep MarcoFoto: Pep Marco

Buhos comencen a Londres la seva gira europea

2 novembre, 2023

Actuaran a Londres, Haarlem, Utrech, Rotterdam i Milà.

Els Buhos continuen més en forma que mai encadenant èxits rere èxits i omplint les sales, els festivals i les places d’arreu on estan programats. Sense anar més lluny, el grup comença una gira europea que els portarà a Londres aquest divendres 3 de novembre. El dia 16 de novembre aterraran a Holanda per continuar la seva gira a la Sala Patronaat de Haarlem, l’endemà, dia 17, a la Sala De Helling d’Utrech i el 18, a la Sala Grounds de Rotterdam. Finalment, el 8 de desembre el grup de Calafell tancarà la gira al Legend Club de Milà a Itàlia.

El grup a més a més, continua més que inspirat: les seves dues últimes cançons, “El món de veritat” amb la col·laboració de Juan Magán, ja compta amb mes d’1,3M de reproduccions a Spotify i “Serà perquè t’estimo” ja arriba a les 500K. Tots dos èxits ja són imprescindibles dins del seu repertori de directe.

En total, la gira de presentació del seu disc La nit està que crema ja supera els 60 concerts havent passant pel Països Catalans, per la resta de l’estat i per cinc països europeus. No han faltat concerts memorables a escenaris tan destacats com Viña Rock, Canet Rock, Cabró Rock, Pirata Beach Festival, Acústica, Strenes,  Festivern, Nits de Barcelona (Pedralbes), Freedom Festival, Mirarock, Acampada Jove, Empordà Music Festival i les festes de la Mercè de Barcelona.
 
Comments are closed.

Back to Top ↑