Notícies Foto: Mònica LlopFoto: Mònica Llop

Desè àlbum d’Andreu Valor, “A mamar tots els versos!”

21 març, 2024

El cantautor ret homenatge a Estellés musicant alguns dels seus poemes menys coneguts.

Andreu Valor presenta el seu desè disc d’estudi, que porta per títol ‘A mamar tots els versos!’ i que està compost per deu poemes musicats de Vicent Andrés Estellés. El nou disc d’Andreu Valor estarà disponible a totes les plataformes el 27 de març, data de la mort del poeta, i es presentarà en directe el proper 28 de març a Muro. Andreu Valor ja té confrmades una cinquantena de dates de presentació del nou disc i el nou espectacle per tot el territori valencià i que a més inclouen concerts al Quebec (Canadà), Montpeller (França) i Barcelona.

‘A mamar, tots els versos! ret homenatge al poeta de Burjassot, un dels escriptors més importants de la nostra cultura, fent un recull de poemes d’Estellés de tota la seua obra, amb una tria variada en contingut i temàtiques que porta a un terreny musical actual, renovat, replet d’infuències folk, pop i de l’indie nord-europeu. Els arranjaments i producció combinen una sonoritat moderna i elegant amb la inclusió de cordes simfòniques per acompanyar el missatge amb emoció i sensibilitat.

“Aquest disc ha sigut un repte per a nosaltres perquè volíem aconseguir una mirada transversal a l’obra del nostre poeta, incorporem un quartet de cordes que aporten un matís extraordinari d’elegància i impacte a un projecte que mai havia tingut aquesta referència sonora. També hem buscat la coherència estètica i de missatge amb la mirada femenina de Mònica Llop al disseny i les fotos, que ha encaixat la seua visió contemporània de dona jove amb l’obra d’Estellés, que prové d’un altre context social, i la musicació d’un cantautor masculí. D’aquesta manera, el procés creatiu ens ha permès aprendre, valorar i observar la vida en un prisma molt més interessant i útil”, explica Andreu Valor al voltant del seu nou disc.

Andreu Valor, a més, ha concebut un nou format d’espectacle amb escenografa, projeccions i missatges que contextualitza la vida del poeta i l’ubica en la importància que té en la cultura valenciana. Per aquest nou projecte discogràfc, Andreu Valor s’ha tornat a acompanyar dels seus incondicionals Blai Antoni Vañó i Hèctor Tirado com a músics, arranjadors i productors de l’àlbum.
Comments are closed.

Back to Top ↑