Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Després de 6 anys, nou disc d’Obeses

26 abril, 2024

La formació osonenca presentarà el nou disc el 29 de juny a la sala Paral·lel 62 de Barcelona.

Han passat 6 llargs anys des de la publicació de la darrera referència discogràfica del quartet contemporani, però finalment Obeses ha tornat.

´Amor artificial´ és el flamant senzill de la banda, una fantasia synthwave, un himne disco pop d’harmonies impossibles i de detallisme psicodèlic que suposa una nova aventura creativa pels músics osonencs.

En aquesta ocasió reflexionen sobre l’abisme al qual ens aboca la revolucionària intel·ligència artificial i en com aquest nou paradigma tindrà incidència en les relacions humanes. ´Amor artificial´ és un crit altament ballable que ens alerta sobre el perill de la pèrdua de la singularitat humana i en com, de manera inconscient, ens anem sotmetent a un poder i a una nova fe que desconeixem.

Tant la portada del senzill com el vídeo que acompanya la peça, obres de Víctor Rubio (@foscacinetica) de la productora Acid Factory, ens submergeixen en l’univers lúdic de l’amor tot convertint els quatre membres de la banda en protagonistes d’un videojoc. Tot plegat s’inspira en referències audiovisuals de dècades passades per projectar una mirada cap al futur. Un futur que, justament, espera l’imminent 6è disc d’Obeses.
Comments are closed.

Back to Top ↑