Notícies Foto: Lluck TomasFoto: Lluck Tomas

El Diluvi tanca etapa amb “El caminant”, últim senzill del seu nou disc

13 novembre, 2023

Amb el disc “El primer ball”, El Diluvi s’acomiadarà temporalment dels escenaris.

El Diluvi presenta “El caminant”, l’última cançó que  se suma als senzills llançats durant 2023 i que conclou etapa abans de l’aturada temporal que ha anunciat el grup. D’aquesta manera, set temes donen forma al nou disc d’El Diluvi, “El primer ball”, que es presenta com un regal del grup als seus seguidors abans de tancar etapa i es publica en una edició física molt limitada.

“El caminant” és una cançó inspirada en el llibre homònim de l’escriptor alemany Hermann Hesse. La lletra, de la mateixa manera que l’obra de Hesse, presenta un viatge introspectiu per un sender que va més enllà dels mapes físics. La història segueix un caminant solitari a la recerca d’un món que se li escapa entre els dits, d’un sentit per a la vida, de la identitat pròpia i d’un propòsit més enllà de les convencions socials. “El caminant” ha comptat amb la col.laboració de Carles Belda, vell amic de la banda, que aporta una sonoritat de rumba catalana i apropa els aires festius tradicionals als sons més actuals, com sintetitzadors o bateria electrònica.

Durant novembre, desembre i gener, El Diluvi portaran a terme els últims concerts d’aquesta primera etapa del grup, que ha durat 10 anys, amb sis discos i concerts per tot el territori lingüístic. El primer gran concert abans de l’aturada del grup és el dia 23 de novembre a la Sala Moon, en el que serà el seu darrer concert a València capital. Després, El Diluvi passarà pel Millars Fest a Argeleta el 25 de novembre i conclourà l’any com un dels grups confirmats al Festivern de Tavernes de la Valldigna el 31 de desembre. 
Comments are closed.

Back to Top ↑