Notícies Foto: Festival MússolFoto: Festival Mússol

El Festival Mússol nominat a vuit premis en els Iberian Festival Awards 2024

18 desembre, 2023

Se celebrarà el 15 de març vinent a la Sala Manuel de Falla de Granada.

En concret, el Festival Mússol està nominat a les categories de millor festival petit,  millor festival indoor, millor festival portuguès i espanyol, millor programa cultural, contribució a la igualtat, contribució a la sostenibilitat, millor acollida i  recepció i millor foto de festival per part d’Elena Pastor.

Mússol és un festival solidari que en aquesta quarta edició, celebrada el passat 6 de setembre a Paral·lel 62, va estar format per Mushkaa, Marina Herlop, Renaldo i Clara, Triquell, Maren, Roba Estesa, Maio, Henrio, Karina Pasian i Roserona. En una sola vetllada, el format del Mússol és ben especial. Acompanyats d’una magnífica backing band de músics presents en tot el concert, que s’aprenen tot el repertori a la perfecció i emulant cada sonoritat del disc original, cada artista interpretarà tres temes dels més emblemàtics de la seva carrera. La finalitat del Mússol és recaptar beneficis per la investigació del càncer infantil a partir d’ Afanoc /La Casa del Xuklis.

Amb vuit edicions, els Iberian Festival Awards busquen reconèixer les contribucions i els èxits dels organitzadors d’entitats, professionals i festivals  d’Espanya i Portugal de l’any 2023 i a la vegada potenciar les relacions ibèriques en el sector musical. Un jurat professional i el vot popular decidiran els guanyadors de les vint-i-quatre categories diferents. El vot popular està obert fins al 17 de gener.
Comments are closed.

Back to Top ↑