Notícies Foto: FestivalotFoto: Festivalot

El Festivalot més multitudinari acull 30.000 persones

29 maig, 2023

La cita gironina es consolida com a festival familiar de referència arreu de Catalunya.

La novena edició del Festivalot tanca amb un gran èxit de públic. Des de l’organització, la productora Pistatxo Produccions calcula que 30.000 persones han passat per La Devesa, L’Auditori de Girona i Fira de Girona durant el cap de setmana. Alguns dels concerts més multitudinaris han estat el de Lildami, dissabte a la tarda, que va concentrar milers de famílies a La Devesa; així com els de Doctor Prats, Edu Esteve i Els Catarres, a l’interior de l’Auditori.

Pels escenaris del Festivalot també hi han passat els espectacles Bob Marley for Babies, Les Aventures del Lleó Vergonyós i Musicals per als més menuts; a més dels concerts de Rikus, Roba Estesa, Judit Neddermann, Ambauka i la Black Music Big Bang Junior. Els artistes Mazoni i Joan Colomo han fet dues sessions de discjòquei, així com Dolça.

A més dels nens i nenes i famílies cantant a ple pulmó als concerts, un dels grans moments del Festivalot 2023 ha estat quan han visitat el Festivalot els Geganters de la Bisbal (dissabte a la tarda) amb les gegantes Rigobertas ruixant els nens i nenes amb el pit fora; així com les actuacions de la Fal·lera Gironina (diumenge matí).

Ja treballen per a la desena edició que serà el proper 2024.
Comments are closed.

Back to Top ↑