Notícies Foto: Conxita BadiaFoto: Conxita Badia

El Govern commemorarà el 2025, els 50 anys de la mort de la soprano Concepció Badia

7 maig, 2024

També recordarà el cinquantè aniversari de la celebració del Congrés de Cultura Catalana.

El cinquantè aniversari de la celebració del Congrés de Cultura Catalana, el centenari dels naixements de l’arquitecte Oriol Bohigas, de l’escriptor i periodista Francesc Candel i de l’actriu Mercè Bruquetas, els 50 anys de la mort de la soprano Concepció Badia o el mil·lenari de la fundació del Monestir de Montserrat són alguns dels esdeveniments i personalitats que seran objecte de commemoració per part de la Generalitat el pròxim any 2025. L’objectiu és posar en relleu, recuperar i divulgar la memòria d’aquests esdeveniments i personalitats que han deixat empremta en el patrimoni col·lectiu dels catalans.

La proposta ha estat elaborada per la Comissió de Commemoracions, l’òrgan col·legiat encarregat d’impulsar i proposar els esdeveniments i les personalitats que ha de commemorar la Generalitat.

El Govern commemorarà els 50 anys de la mort de la soprano Concepció Badia i Millàs i els 50 anys de la celebració del Congrés de Cultura Catalana.

També es recordarà els 150 anys del naixement de la pianista i compositora Maria Lluïsa Ponsa i Bassas i els 150 anys del naixement del pianista Ricard Viñes i Roda.

Text: Redacció/ACN
Comments are closed.

Back to Top ↑