Notícies Foto: MMVVFoto: MMVV

El Mercat de Música Viva de Vic, 35 anys de música en directe

20 juny, 2023

S’ha presentat l’edició d’enguany amb 6 coproduccions i 24 estrenes de disc o d’espectacle en directe.

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) arriba a la seva 35a edició amb projectes consolidats, amb l’experiència i el vincle amb el sector assolida al llarg d’aquests anys, i al mateix temps amb la inquietud i l’empenta de l’inici per seguir descobrint noves i millors maneres de treballar per la música en viu.

Del 13 al 16 de setembre, Vic tornarà a vibrar amb un Mercat ple d’estrenes, artistes internacionals i propostes artístiques diverses i singulars, amb 59 concerts de 56 grups i artistes (46 en la programació professional i 10 en la programació de festival) i la perspectiva d’acollir més de 900 professionals de la indústria musical.

Dels 46 artistes que actuaran en el MMVV Pro Catalan Arts!, 24 (més de la meitat) seran estrenes de disc o d’espectacle en directe, entre les quals s’inclouen sis coproduccions i el concert inaugural, a càrrec de Marco Mezquida.

La programació d’enguany evidencia una clara tendència per part dels músics més joves a prescindir dels estils musicals i a difuminar les fronteres entre gèneres. Aquesta actitud, que mostren sense cap mena de prejudici, s’exten també a l’hora de definir-se i presentar-se, quan citen múltiples influències de tipus molt divers. Aquesta tendència es veu reforçada gràcies a que molts dels artistes veterans que hi actuen també comparteixen aquesta manera de fer i entendre la música.
Comments are closed.

Back to Top ↑