Notícies Foto: Primavera d'HivernFoto: Primavera d'Hivern

Esther i Tenda presenten els seus treballs a Barcelona

2 febrer, 2024

Serà el 9 de febrer a la sala Laut, a partir de les 20h.

Que el talent emergent cada vegada està més a l’alçada dels i les artistes consagrades, ja no és una novetat per ningú, i  Esther i Tenda en son un bon exemple.

El proper 9 de febrer, l’artista vinarossenca Esther i el grup de valència Tenda estaran presentant els seus projectes a la ciutat de Barcelona, en un concert molt especial que tindrà lloc a la sala Laut a partir de les 20h.

Esther presenta nova gira per 2024, que ha començat aquest passat mes de gener en 4 dates en diverses sales de la peninsula. Un any després del llançament del seu primer disc de llarga durada “Les cartes que mai vaig cremar”, i amb quasi bé 50 concerts a les seues esquenes en 2023, torna a Barcelona per demostrar, una vegada més, que estem davant d’una de les veus referents de l’escena valenciana.

El grup Tenda presenten el seu nou EP “Un poco regular” publicat en 2023, i ens faran un avançament d’algunes de les noves cançons que podrem escoltar en els propers mesos a les plataformes digitals. Una oportunitat de descobrir en primícia el que la banda té preparat per aquest proper any, abans que ningú.

Una gran oportunitat per conèixer de ben a prop dues de les propostes musicals emergents amb més projecció del panorama musical valencià actual.
Comments are closed.

Back to Top ↑