Notícies Foto: U98 MusicFoto: U98 Music

´Imaginar´ de Guillem Roma, la cançó número 1 del moment… també en català

27 abril, 2024

La cançó és la banda sonora de l’anunci del centenari de la companyia Telefónica

“Dicen que ya está todo inventado, pero somos algo inacabado” amb aquesta frase comença la cançó de Guillem Roma que va enamorar als publicistes de la multinacional de telecomunicacions y que és la protagonista de la campanya que acaba de començar i que ja es pot veure a ràdios i televisions del país amb motiu de la celebració del centenari de Telefónica. L’spot en qüestió gira al voltant de la lletra del músic català que aporta optimisme a l’hora d’imaginar un futur tecnològic pels pròxims 100 anys. Seguint cada frase de la cançó l’anunci ens mostra escenes futuristes on la tecnologia agafa un caire més humà vinculada a l’art, la salut, l’educació, o l’esport, una simbiosi entre imatge i música que fa que l’spot sembli pràcticament un videoclip.

“És una passada sentir la teva música en una campanya tant potent com aquesta, fa il·lusió i alhora imposa. Però he de dir que m’he sentit molt ben tractat en tot moment, pel “carinyo” i valor que li han donat a la cançó, però també per l’admiració i respecte cap a la meva carrera i la meva música en general, i això s’agraeix” explica Guillem Roma.

Telefónica comptarà també amb la presència del músic en alguns actes i accions vinculats a la campanya que veurem pròximament.

´Imaginar´, que en la seva versió original compta amb la col·laboració de Pedro Pastor i que forma part de l’últim disc de Guillem Roma ´Postureo real´, és la cançó escollida per la campanya i d’alguna manera se suma a una reflexió sobre la tecnologia que ha estat molt present en aquest últim treball de l’artista amb temes com ´Inteligencia artificial´ que és una història d’amor entre dos robots o cançons com ´Todo y nada´ parlant del que ell ha anomenat l’algoritmocràcia. Reflexions que podem trobar recollides també en el llibre ´Postureo real i la seva filosofia´ que Guillem Roma va presentar al treure el disc i on recull els pensaments i filosofies que han donat lloc a les cançons.

Guillem Roma ha anunciat que el proper dimarts, dia 30, podrem trobar i escoltar la cançó ´Imaginar´ en català a les diferents plataformes digitals.

Va ser el 16 de març de 2023 quan Guillem Roma va visitar OnaCat.Ràdio per tal de presentar-nos el disc ´Postureo real´. En aquest enllaç podeu recuperar l’entrevista: 
Comments are closed.

Back to Top ↑