Notícies Foto: FilmaxFoto: Filmax

Joan Pons i Tarta Relena signen la banda sonora del film “Un cel de plom”

26 abril, 2023

La pel.lícula de Miquel Romans arriba als cinemes aquest divendres.

Joan Pons Villaró (El Petit de Cal Eril) i Tarta Relena signen la banda sonora original de la nova pel·lícula “Un cel de plom”, dirigida per Miquel Romans, que arriba als cinemes aquest divendres 28 d’abril. La BSO ja es pot escoltar a totes les plataformes des d’avui mateix.

La música original ha estat composada, enregistrada i produïda per Joan Pons Villaró al Teatre de ca l’Eril (Guissona), i ha estat construïda utilitzant exclusivament les veus de Marta Torrella i Helena Ros, les dues components de Tarta Relena.

Els arranjaments han comptat amb el suport de Carles Viarnès i les pròpies Tarta Relena, i Jordi Matas ha participat també en l’enregistrament, producció i mescla de la cançó “Le rire des enfants”.

El film “Un cel de plom” narra la història de Neus Català, una de les últimes supervivents del camp d’extermini de Ravensbrück, activista de la resistència francesa i referent de la lluita antifeixista. Es tracta de l’òpera prima del realitzador Miquel Romans i té un repartiment encapçalat per Nausicaa Bonín. 
Comments are closed.

Back to Top ↑