Notícies Foto: Temps RecordFoto: Temps Record

La 12a edició de Terrats en Cultura programa 15 muntatges a 11 terrats de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat

30 abril, 2024

Espectacles de música, teatre, teatre musical, dansa, humor i poesia tindran lloc entre l’1 de juny i el 27 de juliol.

El festival d’arts escèniques i música Terrats en Cultura celebrarà la seva 12a edició entre l’1 de juny i el 27 de juliol de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. El certamen compta amb un cartell format per 15 espectacles de música, teatre, teatre musical, dansa, humor i poesia a 11 terrats de les ciutats de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. 

Durant els dos mesos que abasta la programació, entre juny i juliol, es podran veure 13 espectacles en 14 funcions. Prèviament, durant el mes d’abril, Terrats en Cultura ha ofert un tastet previ de la seva proposta, per les Festes de Primavera de l’Hospitalet de Llobregat, amb un concert del cantautor Alberto Rodríguez i la performance ‘Mare’ d’Élida Lucena i Nick June. En total, la programació contempla 5 concerts, 2 performances, 2 espectacles de dansa, 3 espectacles de teatre i un de teatre musical, un espectacle de poesia i un espectacle en format stand up, dels quals 2 són estrenes absolutes, a 11 terrats de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat.

La programació musical del festival per als mesos de juny i juliol compta amb quatre propostes. La cantautora Anaïs Vila pujarà al terrat el divendres 14 de juny per presentar el seu nou disc ‘Ara sempre’. Per la seva banda, l’artista multidisciplinari Tacho, que ha realitzat gires com a trombonista per artistes com C. Tangana o Els Catarres, actuarà al terrat el divendres 12 de juliol. El dijous 18 de juliol serà el torn de la Núria Duran, artista queer, que presentarà el seu àlbum debut ‘A totes les parts de mi’. Per últim, el divendres 19 de juliol la rumba prendrà el protagonisme amb Miguel Serviole, Muchacho, que presentarà el seu nou treball ‘+ madera’. Un concert que s’engloba dins el compromís que Terrats en Cultura té amb la candidatura de la Rumba Catalana com a Patrimoni Cultural Immaterial de la humanitat.

Les entrades per al públic general es posaran a la venda a partir d’aquest dimarts a les 20 h, a través del web del festival amb preus que oscil·len entre 12 i 18 euros amb consumició inclosa en tots els casos. Totes les entrades tenen un 20% de descompte per compra anticipada fins al 30 de maig.

Text: Redacció/ACN
Comments are closed.

Back to Top ↑