Notícies Foto: Coopula MúsicaFoto: Coopula Música

La Cosina, nou projecte de l’ex-Roba Estesa, Clara Colom

13 abril, 2023

Presenta el seu primer disc, “Hores vinguin”.

Aquest projecte el lidera Clara Colom, la que ha sigut acordionista de Roba Estesa des dels seus inicis i fins fa un parell d’anys. A més, tots els músics de la banda venen d’altres projectes (Lasta Sanco, Terra Ferma) Dídac Mariné a la bateria, Dídac Prat al baix i Joan Ferrando a la guitarra.

El disc té 13 cançons amb l’acordió diatònic com a eix central i el folk i el rock com a mitjà. En aquests moments a ningú se li escapa la similitud amb els primers discos de Roba Estesa, i és que podem veure el pes que la Clara tenia en els primers treballs tant en les composicions com amb la veu i l’acordió.

En el disc col·laboren Strombers, a “Les nits a la plaça”, Joan Reig, a “Ciutat de fum”, Alidé Sans a “Llaga i espardenya”, Escornafolk i la viticultora Sara Pérez a “Farina de cendra”. I molta altra gent que ha anat passant per l’estudi, perquè la gravació d’aquest disc ha estat una celebració per si mateixa. Entre la participació hi ha membres de Roba Estesa (Clàudia Garcia-Albea amb el violí, Neus Pagès i Alba Magrinyà amb les veus).
Comments are closed.

Back to Top ↑