Notícies Foto: Neus BertolaFoto: Neus Bertola

La FiM Vila-seca celebra la seva 20a edició

20 març, 2024

Sota el lema ‘Demà és ara’ se celebrarà del 16 al 19 de maig de 2024.

La FiM, fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca complirà 20 edicions del 16 al 19 de maig, posicionant-se com a cita professional referent del sector musical a Catalunya. La FiM Vila-seca ha programat per aquesta edició 39 propostes musicals que faran fins a 55 actuacions a 8 escenaris de la ciutat tarragonina. Entre les propostes musicals, Mama Dousha, Eloi Duran, La Ludwig Band o Sandra Monfort, entre d’altres (podeu trobar tota la programació a la pàgina de la fira: http://www.fim.cat

Sota el lema “Demà és ara”, Vila-seca esdevindrà novament l’epicentre musical d’un país que bull de creativitat i que té set de propostes artístiques de qualitat. La programació de la FiM d’enguany presenta una programació arriscada, diversa i equilibrada, i un programa professional al servei del sector. La FiM Vila-seca 2024 renova el seu compromís amb la feminització dels escenaris i la seva aposta per les propostes en primícia. D’aquesta manera, dels més de 150 artistes que trepitjaran els escenaris, un 65% seran propostes liderades o formades per dones i un 92% dels projectes musicals que es presentaran son estrenes o novetats. 

La FiM, fira de música familiar i emergent de Vila-seca està organitza per l’Ajuntament de Vila-seca amb el suport de la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Comments are closed.

Back to Top ↑