Notícies Foto: Pau GrieraFoto: Pau Griera

“Les paraules que triem no dir”, el nou treball d’Els Amics de les Arts, conté set noves cançons

4 març, 2024

Surt just un any després de la publicació del seu celebrat “Allà on volia” (Pistatxo Records, 2023).

A les portes del seu vintè aniversari com a banda i ja totalment consolidats com una refèrencia per la seva sòlida i impecable trajectòria, Els Amics de les Arts sorprenen amb un nou treball just un any després de la publicació del seu celebrat “Allà on volia” (Pistatxo Records, 2023).

“Les paraules que triem no dir” és la peça que completa el puzzle, la cara B d’un díptic amb què el grup es va proposar fer balanç a nivell vital. Fidels al seu propòsit de narrar el seu pas per la vida a cop de cançó, les set històries presents a Les paraules que triem no dir radiografien el grup des d’una perspectiva íntima i alhora contundent, que va del cant a l’amistat de “Sort que sou aquí” fins a la nostàlgia familiar d’ “Aquests dinars” passant per la delicadesa de “Dormir al teu costat”.
Els personatges que inspiren les cançons dins “Les paraules que triem no dir”, callen més que parlen, però les seves veus ens identifiquen a tots i retraten de nou les nostres vides.

Les paraules que triem no dir es publica sota el seu propi segell, Pistatxo Records. Després d’haver treballat amb les principals discogràfiques locals i internacionals, el grup aposta per l’autogestió discogràfica, de la mateixa manera que des dels seus inicis han apostat per l’autoproducció dels seus videoclips o un contacte molt personalitzat i directe amb els seus seguidors.

El nou disc ha estat produït i mesclat entre Barcelona (Medusa) i Glasgow (COD Studios). Roger Rodés i Manu Guix han estat els productors de quatre de les cançons del disc; la resta de cançons les ha produït l’escocès Tony Doogan, amb qui el grup havia treballat els seus tres discos anteriors, “Un estrany poder” (Sony Music, 2017), “El senyal que esperaves” (Global-Universal Music, 2020), “Allà on volia” (Pistatxo Records, 2023).
Comments are closed.

Back to Top ↑