Notícies Foto: Pau GrieraFoto: Pau Griera

Lildami visita el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio per tal de presentar-nos el seu nou disc, “Dummy”

21 febrer, 2023

Serà aquest divendres, dia 24 (9h, 13h i 19h).

Aquest proper dijous arriba per fi l’esperat tercer disc de Lildami, el de la consagració d’aquest creador d’èxits de la música aquàtica -la que barreja pop i rap- que impacten a un públic transversal, des del més urbà, al més pop i familiar. I aquest divendres visitarà el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio per tal de presentar-ho a través de la nostra emissora.

La nova tiradera de cançons es diu “Dummy”, que es pronuncia “Dami” i que fa referència als ninots de la indústria automobilística que tantes vides han salvat. Un títol amb el que el raper de Terrassa es reivindica a ell mateix i a la seva trajectòria imparable, que ha obert camí i ha estat camp de proves de la creixent escena de pop urbà català que li va al darrere.

Com sol ser habitual, Lildami s’ha sabut envoltar de senseis tant a les mescles, que han anat a càrrec de Genís Trani, com de les produccions, que han firmat gent com Sr.Chen, Àlex Pérex, Pau Romero, Scotty DK i Arnau Vallvé. Junts, se submergeixen en un nou univers musical amb la ironia fina, el sentit de l’humor i les barres afilades i enginyoses que el caracteritzen. Al disc hi ha dancehall, trap, rap, bachata i l’essència pop marca de la casa, que tantes alegries li està donant.
Comments are closed.

Back to Top ↑