Notícies Foto: Luup RecordsFoto: Luup Records

Maria Hein presenta arreu del territori el seu disc, ´Tot allò que no sap ningú´

3 abril, 2024

Després de la presentació del passat 29 de febrer a la Sala Apolo de Barcelona.

Maria Hein, una de les sensacions del moment en la nova escena urbana en català va publicar el passat dia 22 de març el seu nou senzill “Mochi de Sakura”. Aquest nou senzill, comença just on acaba el seu anterior senzill ´Hana´. Si fa unes setmanes sumava capes d’electrònica al pop d’autora mentre parlava de “cantar-te NewJeans cada matí”, aquí l’artista mallorquina abraça definitivament el K-pop sense perdre cap dels factors que han fet de la seva música un dels focus més brillants de la nova escena catalana.

El senzill torna a estar coproduït per Maria Hein i Pau Aymí, que aconsegueixen sonar al que hauria de ser el pop el 2024: efervescent, fresc, ballable, ple de cites a la cultura popular i agressivament cute.

Després de la seva presentació del disc ´Tot allò que no sap ningú´ a la Sala Apolo de Barcelona, on la Maria va estar molt ben acompanyada de les seves ballarines, la seva dj però també d’alguns dels principals noms del moment com Mushka, Julieta, Ariox o socunbohemio, ja es poden consultar les primeres dates confirmades de la gira de Maria Hein:

5 d’abril – 30 Aniversari Joves per la Llengua – Manacor

6 d’abril – Festival Strenes – Girona

18 de maig – Festival Embassat – Sabadell 

30 de maig – Primavera Sound – Barcelona

13 de juny – Festival Mallorca Live – Calvià 

14 de juny – Festival Cabró Roc – Vic

20 de juliol – Atlàntida Music Fest – Mallorca 

25 de juliol – El Tingladu – Vilanova  

25-28 de setembre – Festival Cranc – Menorca  
Comments are closed.

Back to Top ↑