Notícies Foto: BankrobberFoto: Bankrobber

Marialluïsa anuncia el seu comiat

8 juny, 2023

El grup igualadí dirà adéu amb quatre concerts al juliol i un últim EP.

Els igualadins Marialluïsa han anunciat el seu comiat. El grup tancarà la seva trajectòria amb un darrer EP, que es publicarà el 30 de juny, i quatre concerts al juliol: el Festival Sons Solers de Sant Pere de Ribes (7/7), la sala Laut de Barcelona (28/7), Andorra (29/7) i La Bastida del Rec a Igualada (30/7), precisament l’espai on van començar a tocar.

“Ja portavem temps cantant que la vida és curta però ampla, i és que com tot, tot té el seu final. Encara no ens n’hem fet la idea, però avui us volem anunciar que Marialluïsa arriba al seu final.

Però no voliem marxar així de cop i sense acomiadar-nos com cal, i és per això que hem organitzat uns concerts de comiat a finals de juliol on podrem cantar juntes un últim cop. Ens fa molta il•lusió poder acabar on el grup va començar, a La Bastida del Rec.

Les cançons de Marialluïsa viuran per sempre, i és que la planta florirà un cop més en forma d’EP que publicarem el 30 de juny, amb els singles que hem anat estrenant i dues cançons inèdites.

Estem eternament agraïts a totes i cadascuna de les persones que ens hem creuat al llarg de tots aquests anys i que ens han acompanyat, cregut, cantat i ballat amb nosaltres. Un petó immens a totes i ens veiem ben aviat!”

Marialluïsa
Comments are closed.

Back to Top ↑