Notícies Foto: LaLabelWebFoto: LaLabelWeb

Míriam Farré, acompanyada de Carola Ortiz i Clara Palet, presenta el senzill ‘La meva veu’

14 maig, 2024

És un avançament del seu disc ‘Eclipsi’

Míriam Farré, cantant i compositora, ens presenta ‘La meva veu’ (LaLabelWeb, 2024) , el primer senzill del seu disc ‘Eclipsi’. Música impregnada de tradició, amb un text que ens remet a la connexió amb la natura, amb tot allò del què som portadores i, alhora, canal per expressar-les. Un tast del treball discogràfic complet que veurà la llum al setembre.

Míriam Farré canta a les ombres dels eclipsis que hi ha en totes nosaltres, i a la llum que neix amb el so de danses i batecs. Les seves cançons pròpies expressen un missatge de poder personal i un so directe que beu directament de la tradició. Formada com a clarinetista clàssica, la veu ha estat sempre el seu canal d’expressió natural.

Amb una dilatada experiència com a intèrpret d’orquestra i també com a educadora musical, Míriam s’endinsa ara en el camí de reconèixer-se en les seves pròpies cançons. Es tracta de temes que escriu des de la maduresa i la perspectiva de la maternitat. Les seves lletres ens parlen d’un viatge de transformació, impulsades per moments de crisi i viscuts com una oportunitat per créixer i redescobrir-se.
Comments are closed.

Back to Top ↑