Notícies Foto: Bad Gyal i Mushkaa.Foto: Bad Gyal i Mushkaa.

Mushkaa i Bad Gyal publiquen la seva esperada cançó conjunta ‘SexeSexy’

29 març, 2024

Les germanes Farelo estrenen el tema combinant català i castellà a ritme de música urbana.

Les germanes Irma i Alba Farelo, Mushkaa i Bad Gyal, han publicat aquest dijous a la nit la seva esperada cançó conjunta ‘SexeSexy’. Un tema cantat en català i castellà a ritme de música urbana, que ja es va anunciar el passat 13 de març i que va acompanyat d’un videoclip. Mushkaa i Bad Gyal treuen la cançó en un bon moment de la seva trajectòria musical. Mushkaa ha publicat aquest any ‘Sexy Sensible’, va rebre dos guardons als Enderrock i forma part de la programació de molts dels festivals del país. Mentre, Bad Gyal es troba immersa en la gira de presentació del seu disc ‘La joia’, que també va sortir a principis d’any i va omplir el Palau Sant Jordi quan va presentar l’àlbum a la capital catalana.

Les dues cantants van fer l’anunci de la cançó el passat 13 de març a través de la xarxa social Tik Tok, a la qual van penjar un vídeo on se les veia interpretant part del tema. El vídeo va ser retirat de la plataforma digital pel llenguatge explícit de la lletra, però no abans que els seguidors de les artistes se n’haguessin fet ressò en aquesta i en altres xarxes socials. La mateixa Mushkaa va difondre la restricció al seu compte de la xarxa X, on va afirmar que l’han retirat per “repartir massa ‘swag'”, veu anglesa per a la paraula ‘estil’.

El nou senzill suposa un “pont perfectament orgànic” entre les dues artistes germanes i els seus respectius universos amb un tema produït per Bexnil, amb tocs d”afrobeat’ i ancorat en un lleuger ritme de ‘reaggeton’.

El videoclip, realitzat per Artasans, serveix per fer tornar tant a Bad Gyal com a Mushkaa als seus orígens a Vilassar de Mar i reflecteix la relació entre ambdues. Rodejades d’amics, festa i platja, les dues artistes exploren una faceta més sensual cantant a les seves respectives parelles.

De cara a aquesta primavera, Bad Gyal té previstos diversos concerts a l’Estat i a l’estranger en una gira de ‘La Joia’ que s’iniciarà a Madrid i València i que la portarà a grans capitals com Londres, Paris, Nova York, Chicago, Los Angeles o Amsterdam, entre d’altres.

Text: Redacció/ACN
Comments are closed.

Back to Top ↑