Notícies Foto: Ana PalmaFoto: Ana Palma

Pau Figueres, cap de cartell del penúltim cap de setmana del Festival Indrets

24 juliol, 2023

També hi actuarà la banda maresmenca Linària.

La tercera edició del Festival Indrets va encarant la seva recta final. Per partida triple, i amb Pau Figueres com a cap de cartell, aquest cap de setmana l’escenari es trasllada a la platja de PortLligat. El divendres, dia 28, ales 19h30′, el torn serà pel reconegut guitarrista i productor, Pau Figueres.

Pau Figueres és un dels guitarristes amb més talent i interessants de l’actualitat. Ha treballat o treballa amb noms consolidats com Alejandro Sanz (acompanyant-lo en diverses gires), C.Tangana, Judit Neddermann, Mayte Martín, Gemma Humet o l’organista Juan de la Rubia, entre altres. Digne continuador de la millor tradició d’aquest instrument, empeny els seus límits a nous terrenys fusionant la guitarra flamenca amb les músiques del nostre segle, composicions originals,  amb un enteniment de la música, únic i profund i una habilitat tècnica aclaparadora.

Els seus directes converteixen la guitarra flamenca en un instrument fascinant que s’expressa com un ésser viu, traspassant més enllà d’aquest gènere, gràcies a un enginyós concepte de la forma i de l’harmonia, del ritme i del compàs.

L’endemà, a la mateixa hora i al mateix escenari, el torn serà per l’emergent i prometedora banda maresmenca, Linària. La banda està formada per la Júlia Munné (saxo i veu), la Bruna Niubó (baix i veu), en Biel Ferré (teclats i veu) i l’Edna Bravo (guitarra i veu), acompanyats en el directe per L’Eloi Salat (bateria) i l’Eulàlia Figueres (trompeta).

Linària, ens presenta el seu treball de debut, “Estar per definir”. Una proposta fresca, intimista, que transpira estiu amb referències evidents als nous sons de l’indie català, el jazz, la cançó d’autor i el funk. Un amalgama de textures musicals, tant acústiques com electròniques amb personalitat pròpia. 
Comments are closed.

Back to Top ↑