Notícies Foto: U98 MusicFoto: U98 Music

“Postureo real”, el cinquè àlbum de Guillem Roma

21 febrer, 2023

Compromís amb un estil personal que l’ha consolidat com una de les propostes més originals del moment.

Després de col·laborar en altres ocasions amb artistes com Sílvia Pérez Cruz, Alessio Arena o Judit Nedderman, en aquest nou disc Guillem Roma compta amb dues col·laboracions de luxe. La jove cantant i trombonista Rita Payés, que va enamorar a C.Tangana, canta el preciós bolero “Inteligencia artificial” que amaga una llegenda d’amor robòtic. I el cantautor Pedro Pastor, col·labora a la cançó “Imaginar” que ens porta de viatge pel Brasil amb una reflexió sobre la creativitat.

En aquesta ocasió Guillem Roma ha treballat en la producció amb Didak Fernández i Adri González de Trampoline music amb la voluntat de buscar un equilibri sonor entre la proximitat dels elements orgànics com la guitarra i la veu i un embolcall sònic de samplers, vocoders i jocs de producció moderna. Una combinació guanyadora que fa del disc un viatge gustós i dinàmic en tot moment. Un disc on brillen alguns moments vocals de gran sensibilitat i elegància i que situen la veu de Guillem Roma a l’estela de referents com Drexler, Caetano Veloso, Nata- lia Lafourcade entre altres.

Guillem Roma converteix amb aquestes cançons allò quotidià en extraordinari a través de la recerca constant de la bellesa i la màgia de la vida. I és capaç de fer un espai de trobada compartit on la festa, la reflexió, l’elegància i el bon rollo es connecten de forma natural. Això juntament amb una visió crítica però optimista del món que ens envolta atorguen a aquest nou disc un caràcter de manifest vital i en una aposta artística sòlida que escapa de les etiquetes i tendències amb un discurs personal i una sonoritat original.
Comments are closed.

Back to Top ↑