Notícies Foto: Folch & FolchFoto: Folch & Folch

Presentació a Manresa del llibre “Cor trencat. Mort i vida de Carles Sabater”

8 abril, 2024

Aquest dijous, dia 11, a les 19h al Tercer Segona “Espai creactiu Buresa” de la capital del Bages.

Serà amb la participació del seu autor, Pep Blay, conduit per la fotoperiodista Marta Pich i comptarà amb l’actuació de Laura Poulain.

El dia 13 de febrer de 1999, Carles Sabater va anar cap al camerino del Casal Vilafranquí, de Vilafranca del Penedès, després del primer concert de la gira “XII” de SAU, la gira que havia de fer renéixer el grup. De sobte va dir que no es trobava bé i va caure a terra, inconscient. Pocs minuts després, una ambulància se’l va endur a l’hospital. Poc més enllàde mitjanit, els metges que van intentar reanimar-lo debades, van certificar la seva mort.

Carles Sabater, actor i cantant de Sau, icona pop i fenomen fan, deixava aquest món als 36 anys i la seva desaparició deixava en xoc els seus companys de Sau, els seus amics, la seva família i els milers de seguidors que no se’n perdien ni un concert, ni una actuació teatral des de feia anys.

Com passa sempre amb una mort sobtada, els rumors es van escampar des del minut u i van complicar-ho tot encara més a l’hora d’analitzar i definir el seu llegat, ja que les persones que li eren més pròximes no sempre han coincidit en la manera d’abordar-lo i explicar-lo.

El record de Carles Sabater, vivíssim en tots els qui el van conèixer i estimar, entre els seus fans, ha continuat inesborrable al llarg de dues dècades i mitja però no és fins ara que Pep Blay s’ha decidit a buscar respostes i explicar no només com va morir Carles Sabater sinó també com va viure.
Comments are closed.

Back to Top ↑