Notícies Foto: Ajuntament de Santa Cristina d'AroFoto: Ajuntament de Santa Cristina d'Aro

Presentació de la 15a edició dels Concerts d’Aro

11 maig, 2023

Tindrà lloc entre els mesos de juliol i agost a Santa Cristina d’Aro.

Aquest diumenge, 14 de maig, es presentarà la 15a edició dels Concerts d’Aro, el cicle de concerts organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro que enguany compta amb la programació artística comissariada per Seed Music. Aquesta edició tindrà com a fil conductor el piano, instrument protagonista dels concerts, que són d’estil i format diversos.

Concerts d’Aro 2023 tindrà lloc entre els mesos de juliol i agost i la programació inclou noms tan destacats de l’escena musical com Clara Peya, Emma Stratton i Albert Guinovart amb Elisabet Franch; una nit de jazz amb la Sant Andreu Dixie Jazz Band, dirigida per Joan Chamorro; i suma propostes com Retrobem la sarsuela, a més a més de la participació del divulgador i músic Joan Vives. Les actuacions tindran lloc entre l’Espai Ridaura i l’església de Santa Cristina d’Aro.

La inauguració del cicle tindrà lloc aquest diumenge amb l’actuació de Lucia i Horacio Fumero, que presentaran en primícia Los Fumeros. El concert, que és gratuït, es clourà amb un vermut popular per al públic assistent. Us esperem diumenge, a les dotze del migdia, a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro.

Aquí trobareu tota la programació: https://santacristina.cat/agenda.
Comments are closed.

Back to Top ↑