Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Samantha, les coses s’han de dir alt i clar i, als “4 vents”

2 juny, 2023

La cantant valenciana de Beniarrés ens porta el seu himne clar, a gaudir de la vida, l’amor pels nostres i la valentia a l’hora de gestionar adversitats.

Samantha, coneguda pel seu estil únic i lletres profundes, s’ha tornat a superar a si mateixa amb aquesta cançó que parla directament al cor dels qui l’escolten gràcies a la història que narra: un clar exemple de perseverança i superació personal.

Escrita i produïda junt amb Adrià Salas i Emlan, “4 vents” és un himne inspirador que convida els oients a continuar endavant fins i tot en els moments més difícils. La veu emotiva i poderosa de Samantha es combina perfectament amb l’energia i els arranjaments dinàmics de la cançó, creant una experiència auditiva captivadora.

Samantha ha treballat incansablement a “4 vents” per garantir que cada detall sigui perfecte. Col·laborant amb un equip de productors de renom i músics talentosos, ha aconseguit crear una peça musical que és tan emotiva com memorable.

La cançó destaca no només per la seva producció impecable, sinó també per la sinceritat i autenticitat que Samantha transmet a través de la seva interpretació.
Comments are closed.

Back to Top ↑