Notícies Foto: ÈxitsFoto: Èxits

Sixtus anuncien la seva última gira amb repertori exclusiu de versions

6 abril, 2024

Aquest 2024 cada concert per ells serà tota una celebració.

Amb una barreja d’emoció i gratitud Sixtus anuncien la darrera gira de versions . Després de deu anys recorrent les places del nostre país, el grup ha decidit concloure aquest capítol amb un comiat carregat d’energia i significat.

Els Sixtus no només han esdevingut un referent en el món de les versions, sinó que també han sabut capturar l’esperit musical dels Països Catalans. Amb un repertori meticulosament seleccionat, la seva darrera gira promet ser un viatge a través dels grans himnes de la nostra terra, fusionats amb els millors èxits actuals de l’escena musical catalana.

Amb un show contundent i una energia inimitable sobre els escenaris, els Sixtus ens conviden a compartir aquest moment especial amb ells. És una oportunitat única per connectar amb la seva música, reviure moments memorables i celebrar una dècada d’història musical.

No deixeu passar l’oportunitat de ser part d’aquest comiat memorable. Acompanyeu-nos en aquest viatge emocional i musical que ens portarà des de la primera nota fins a l’última. Els Sixtus que coneixiem fins ara ens deixen, el seu llegat perdurarà a través dels records i la seva música, però l’any que ve tornaran amb un nou format i moltes sorpreses.
Comments are closed.

Back to Top ↑