Notícies Foto: CoopulaFoto: Coopula

Svetlana augura un 2024 ple de “Felixità”

12 gener, 2024

El grup barceloní anuncia també el seu primer àlbum d’estudi el mes de març.

Ja fa més d’un parell d’anys que Svetlana, format per Júlia Díaz i Roc Bernadí, es van donar a conèixer amb la Moderna del raval. A partir de llavors, el seu modus operandi ha consistit en anar publicant singles, com t’enviaria una carta (però potser no cal) o Super lesbiana, el seu senzill més escoltat. Tendència que canviarà aquest 2024 amb l’estrena del seu primer àlbum d’estudi.

En aquest mateix àlbum hi haurà diversos senzills, entre els quals el que publiquen ara, “Felixità”. El senzill, que és una versió paròdia de la icònica cançó d’Al Bano & Romina Power, estrenada el 1982, consta d’una reflexió actual sobre el que significa “la felicitat”, així com una enumeració dels grans moments de felicitat que han viscut junts (tot passat per l’humor i la ironia que caracteritza el grup).

Amb “Felixità”, Svetlana recupera la nostàlgia pròpia de la cançó original, molt típica dels anys vuitanta, i la recrea utilitzant sons més actuals, que a la vegada també beuen dels anys noranta (més en la línia de la música “barraquera”, pròpia de la Ruta del Bakalao). La lletra és una oda a la festa i a la desinhibició, però sobretot parteix d’una pregunta: què és ser feliç? El grup pren partit i respon què és per ells la felicitat, i alhora crida a tothom a ser-ho, no en el significat més naïf i innocu, sinó en el més revolucionari. En un món gris dominat per l’obligació i el treball, “dobbiamo fare la rivoluzione de la felicità”.
Comments are closed.

Back to Top ↑