Notícies Foto: Hidden Track RecordsFoto: Hidden Track Records

“Temps”, tercer avançament del que serà nou disc de Maria Hein

6 setembre, 2023

Està acompanyada per Mushka. El disc sortirà el divendres, dia 29, d’aquest mateix mes.

Han passat dos anys des que Maria Hein es va presentar davant el món amb “Continent i contingut”, un àlbum de debut amb el qual es va convertir ràpidament en una de les artistes revelació del moment. Un disc delicat, on barrejava folk i pop, i en el qual desprenia una màgia única que tallava la respiració, màgia que li va portar a guanyar premis com el de Millor Artista Revelació (2021), Millor cançó (2021), Millor Disc Revelació (2022) i Millor Disc d’Autor (2022) d’Enderrock, i a estar nominada als Premis Alicia 2023 al Millor Talent Emergent i al Premi Cerverí 2022 a la millor lletra per Sa teva presència. El segon disc de la cantant i compositora mallorquina es tracta d’un àlbum on la Maria Hein aposta pels elements electrònics, amb una producció més minimalista, on la veu és l’instrument principal que vertebra cadascuna de les cançons. I, sincerament, aquest disc és la prova perfecta de què Maria Hein pot arribar fins a qualsevol lloc. 

“Fets de fils” va estar el primer senzill de presentació d’aquesta nova etapa, una cançó pop rodona, on Maria Hein barreja la seva particular melancolia amb els beats i els sintetitzadors. Una cançó que apunta directa als desamors. 

“Fiu fiuuu”, va ser el segon senzill de la Maria Hein on fa gala d’una estètica 8 bits i kawaii. Una cançó juganera i  divertida, amb un ritme trencadís però consistent. Un nou registre amb el qual  la Maria Hein se sent còmoda i així ens ho demostra. 

A “Temps”, el seu tercer senzill d’aquest segon disc, Maria Hein suma forces amb Mushkaa per presentar la cançó més experimental i minimalista del disc. Una cançó crua i directa a dues veus acompanyades de baixos i beats electrònics.    

Al nou LP, que sortirà el proper dia 29, Maria Hein ha pogut treballar acompanyada del Sr. Chen i de Ferran Palau per arrodonir aquest nou camí. 

Maria Hein ha comptat amb el suport de Espai Marfà per a la realització d’aquest disc.
Comments are closed.

Back to Top ↑