Notícies Foto: Mar VilaFoto: Mar Vila

Tomeu Penya avança quatre senzills del seu nou disc al BarnaSants

7 maig, 2024

Al BarnaSants es sumen aquest cap de setmana, Ebri Knight, Ricky Gil & Biscuit i Miquel Pujadó, entre d’altres.

El festival BarnaSants convida a pujar al seu escenari a un dels cantautors més icònics dels Països Catalans, el mallorquí Tomeu Penya. Després de quatre dècades de trajectòria musical i més de trenta discos, torna una vegada més al festival de cançó per presentar els que seran quatre dels senzills d’avançament del nou àlbum: ‘Banastres’, ‘Pedra foguera’, ‘A Campos’ i ‘Enamorat d’en Burt’. El reconegut cantant manté l’humor i les ganes de continuar brindant amb noves cançons i referències musicals.

Un altre dels grups que passaran pel BarnaSants aquest cap de setmana serà Ebri Knight, la formació de folk rock català presentaran 4 noves cançons contra l’oblit dintre del marc del festival. Es tracta d’un projecte per a reivindicar i transmetre, a través de les cançons, els principis republicans com la solidaritat, la fraternitat i l’antifeixisme que el franquisme va soterrar.

Miquel Pujadó, en un homenatge a Georges Brassens; Ricky Gil & Biscuit, amb un repertori dels pioners de la música popular catalana; i Maria Rodés i Isabelle Laudenbach, amb un repàs de la cançó d’autor, el folklore d’arreu, l’experimentació sonora i també la copla; completen la programació setmanal del festival de cançó.

Tomeu Penya – Dijous, 9 de maig a les 21 h | Luz de Gas, Barcelona 

Miquel Pujadó – Divendres, 10 de maig a les 20 h | Harlem Jazz Club, Barcelona

Ricky Gil & Biscuit – Divendres, 10 de maig a les 20 h | Teatre Casinet d’Hostafrancs, Barcelona

Maria Rodés i Isabelle Laudenbach – Dissabte, 11 de maig a les 19 h | Unió Casal Gelidenc, Gelida

Ebri Knight – Dissabte, 11 de maig a les 20 h | Teatre Casinet d’Hostafrancs, Barcelona
Comments are closed.

Back to Top ↑