Notícies Foto: TrèvolFoto: Trèvol

Trèvol i Ball Violoop, seleccionats per la SGAE i el Festival Tradicionàrius

29 febrer, 2024

Resolució del 1r programa d’acompanyament a la creació de música d’arrel.

La Fundació SGAE, a través del Consell Territorial de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) a Catalunya, i el Festival Tradicionàrius donen a conèixer que Trèvol i Ball Violoop han estat els projectes seleccionats en el primer programa d’acompanyament a la creació de música d’arrel adreçat a autors emergents. L’objectiu de la iniciativa és fer costat dels artistes en la fase de recerca, creació, producció i exhibició de nou repertori a partir de la música d’arrel tradicional catalana.

La residència es durà a terme a les instal·lacions del CAT Tradicionàrius (plaça d’Anna Frank, s/n) de Barcelona, i tindrà una durada de 5 a 7 dies. L’aportació de la beca és de 4.500 € per a cada projecte de creació i el dia 12 d’abril de 2024, en el marc de la programació +TRAD Primavera’24 del CAT, es farà una posada en comú del procés creatiu en una sessió amb públic a l’Auditori Jordi Fàbregas del mateix CAT.

Trèvol i Ball Violoop han estat seleccionats d’entre 36 propostes per un jurat integrat pels especialistes en música d’arrel següents: Eduard Iniesta, compositor i músic, en representació de la Fundació SGAE; Carol Durán, directora artística del Centre Artesà Tradicionàrius (CAT); Jordi Fosas, director de la Fira Mediterrània de Manresa; Jordi Martí redactor de Sons de la Mediterrània i la revista Enderrock, i Núria Sempere, directora de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Comments are closed.

Back to Top ↑