Notícies Foto: VerdCelFoto: VerdCel

VerdCel fa parada al BarnaSants en la gira d’estrena del seu nou disc

22 febrer, 2024

Ivette Nadal, Miquel, Carola Ortiz, Oller i Guerra o Robert Poch, entre d’altres en la programació de la cinquena setmana del festival de cançó.

El Festival BarnaSants acull aquesta setmana el concert de la gira de presentació del nou treball de VerdCel. El cantautor alcoià estrena “Petricor” el diumenge 25 de febrer al Centre Artesà Tradicionàrius.

Alfons Olmo, veu al capdevant de VerdCel, presenta el seu nou treball “Petricor” (Satélite K, 2023). Es tracta d’un llibre disc que, com és habitual en els projectes d’Olmo, va més enllà de les cançons d’entreteniment. Un punt d’inflexió en la seva trajectòria. La identitat i els orígens són el punt de partida que ha impulsat aquest nou projecte de VerdCel. “Petricor” és un disc bonic, aspre i suggeridor.

El concert que proposa en el marc de Trad d’autor s’acompanyarà d’una banda especial, dansa, projeccions i col·laboracions, que presenta un disc de creacions d’autor arrelades amb sonoritats contemporànies. Beure de les tradicions pròpies, estrats d’un territori fèrtil de cultures, per a fer cançons d’ara.

Altres concerts que us recomanem del BarnaSants d’aquesta setmana:

Miquel – Divendres, 23 de febrer a les 20 h | Harlem Jazz Club, Barcelona

Oller i Guerra – Divendres, 23 de febrer a les 20 h | Octubre CCC, València

Carola Ortiz – Divendres, 23 de febrer a les 20.30 h | Centre Artesà Tradicionàrius, Barcelona

Ivette Nadal – Divendres, 23 de febrer a les 21 h | Ateneu Igualadí de la Classe Obrera, Igualada

Robert Poch – Dissabte, 24 de febrer a les 20 h | Harlem Jazz Club, Barcelona
Comments are closed.

Back to Top ↑