Notícies Foto: Carles BenaventFoto: Carles Benavent

Actuació de Carles Benavent dins del Festival de Jazz de Barcelona

5 desembre, 2023

El baixista presenta el seu nou disc, “Belle solitude”, a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona, dimarts, dia 12.

El proper dimarts 12 de desembre, la Sala 2 Oriol Martorell acull el concert de Carles Benavent, que ens presenta, baix electric en mà, el seu darrer disc ‘La belle solitude’, acompanyat dels músics Roger Mas (piano), Aleix Tobias, (percussió), Raynald Colom (trompeta i fiscorn) i Vicenç Solsona (guitarra i mandolina). El gran baixista de jazz i flamenc barceloní, que ha compartit escena amb figures com Camarón, Paco de Lucía o Chick Corea, proposa una vetllada íntima i marcada pel seu segell mediterrani inconfusible i la temprança pròpia de qui no balla al ritme que dicten les modes. Un nou disc que arriba quaranta anys després del seu primer treball. 

Carles Benavent diu que la “Belle solitude” que dona títol al seu nou disc és “la solitud en harmonia” (que n’hi ha). Aquest ideal de bella solitud explica la parsimònia amb què discorre la música d’una obra que arriba quaranta anys després del seu primer disc.
Comments are closed.

Back to Top ↑