Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Alfred García torna per enamorar-nos amb el seu nou senzill, “Els teus ulls”

13 octubre, 2023

És una balada que es transforma en rumba catalana.

“Els teus ulls” és una cançó d’amor a primera vista. És un cant a estimar a algú, sense que el necessitis. Acompanyar-se l’un a l’altre en el camí com un somni que vetlla el nostre son, tot i ser moltes vegades més enllà.

En paraules del mateix Alfred: “Potser, en uns ulls en els quals podries capbussar-te i sense dir una sola paraula sentir-ho tot. Serà tot això que sento correspost? Qui ho sap. De moment, només puc explicar el que sento amb aquesta cançó, que ja és per sempre. Ho serà el nostre amor?”.

“Els teus ulls” és una balada que es transforma en rumba catalana, en un moment que l’artista busca fer d’aquest gènere musical i del seu idioma matern, el català, un llenguatge universal. En un moment que el flamenc i la rumba semblen trencar fronteres, l’Alfred vol aprofitar el seu altaveu per reprendre les seves cançons en català com abans va fer amb “Et vull veure”, amb Amaia, “Crema la nit”, amb Txarango, o “Electricitat”, amb Miki Nuñez: tres composicions entre el romanticisme i la nostàlgia que varen comptar amb diversos premis i nits, moltes nits interpretant-les en directe arreu del país.

La cançó ha estat escrita i composta per l’Alfred i produïda per ell i en Pol Álvarez.
Comments are closed.

Back to Top ↑