Notícies Foto: Ray MolinariFoto: Ray Molinari

Balanç del Festival Vida 2023 de Vilanova i la Geltrú

2 juliol, 2023

La desena edició del Vida se celebrarà del 4 al 6 de juliol de 2024.

La novena edició del Vida ha tornat a omplir el recinte de la Masia d’En Cabanyes de les millors propostes musicals del moment, tant consolidades com emergents. Des de dijous 29 de juny fins dissabte 1 de juliol per Vilanova i la Geltrú hi ha passat un centenar d’artistes internacionals com Suede, The Libertines, Aurora, Julieta Venegas, Spiritualized, Whitney, Jorge Drexler, Franc Moody o L’Impératrice, artistes estatals com Lori Meyers, Valeria Castro, dani, La Costa Brava, La Plazuela, Ghouljaboy, Irenegarry, Rosin de Palo o Dharmacide i apostes catalanes com Queralt Lahoz, Núria Graham, Julieta, Socunbohemio, Henrio, Maria Jaume, Ernest Crusats, Lisasinson, Ven’nus, Maria Hein, Hologramma, Habla de Mí en Presente, Galgo Lento, Rombo, Massaviu, Alba Morena, Selva Nua, Killin’ Cactuz, Yaunest, Xicu, ZA! & La Transmegacobla, OKDW i Playback Maracas. Com a dada, del total dels artistes programats, pràcticament la meitat han estat dels Països Catalans i d’aquests, molts canten en català.

Tot i la pluja que va afectar el tram final de la primera jornada que va obligar a parar els concerts de Lori Meyers i Habla de Mí en Presente i les sessions de Djs posteriors, la novena edició del Vida ha estat un èxit i ha convocat els habituals 30.000 espectadors i espectadores que acudeixen festival atretes per les propostes de qualitat i pel descobriment de nous talents.

La programació gratuïta de la Daurada Beach Club de dissabte al matí, que ha acollit concerts dels anglesos Franc Moody i les apostes de casa, Selva Nua i OKDW.
Comments are closed.

Back to Top ↑