Notícies Foto: Marta PichFoto: Marta Pich

Carles Cases presenta a Manresa el disc ‘Música per a Ventura Pons’

8 març, 2024

Serà el proper dimecres 13 de març a la Sala 1 dels Cinemes Bages Centre.

L’aforament és limitat i el públic que hi vulgui assistir cal que confirmi assistència escrivint a management@carlescases.com. Carles Cases al piano, acompanyat d’Alberto Reguera (violí), Sveta Truskha (violoncel) i Manel Fortià (contrabaix) oferiran una actuació en la que desgranaran alguns dels temes d’aquest disc, alhora que es projectaran imatges de les pel·lícules a les que correspon cada tema.

“Música per a Ventura Pons” (Temps Record, 2024) es va editar a finals de gener i és el particular homenatge de Cases al cineasta desaparegut. De les trenta-tres pel·lícules que va dirigir Pons, Cases va compondre la música per a setze films, un cas pràcticament únic. Aquest disc recopila una selecció de versions originals de les bandes sonores per a pel·lícules que el músic bagenc va compondre per a Ventura Pons entre 1991 i 2011.

Aquí teniu el link per poder escoltar l’entrevista amb Carles Cases al programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio el passat 26 de gener, just quan va sortir el disc al mercat:

https://bit.ly/4a1gsHz
Comments are closed.

Back to Top ↑