Notícies Foto: Cris RomagosaFoto: Cris Romagosa

Coloma Bertran presenta el seu nou espectacle a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona

13 febrer, 2024

La violinista obre “El concert del divendres” el 8 de març amb la presentació del seu disc, “’Ànima-l”.

El nou espectacle de Coloma Bertran (violinista i compositora) vibra amb totes les influències que han anat forjant la seva ànima musical. El divendres 8 de març presenta a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona “Ànima-l”, on Bertran fa una clara aposta per una sonoritat híbrida, sense barreres de gènere ni d’època, en què conflueixen elements com el violí amplificat i processat amb pedals de loops i efectes, un sintetitzador i l’experimentació amb harmonies vocals.  

Seguint la línia de l’experimentació, la programació també inclou la presentació de l’espectacle “Slot”, del banyolí Ramon Prats (22 de març), un concert d’una bateria sola on el moment o la sonoritat de la sala són tan importants per a la música com qualsevol altre factor.

El compositor i productor Marcel Fabregat (19 d’abril) presentarà a la Casa de Cultura “Opia”, un espectacle de llum i so immersiu on el piano és l’element principal, acompanyat d’altres instruments com la veu, sintetitzadors, un melotró i un salteri.

En aquesta temporada la Casa de Cultura ha convidat l’artista Carles Viarnés  a crear un concert especialment pensat per a l’orgue de la Casa de Cultura. Durant el mes d’abril l’artista farà un estada de tres dies a l’auditori Josep Viader i el resultat es podrà veure el 24 de maig.

La programació també inclou artistes emergents de l’escena catalana com Alba Armengou, Mar Grimalt o Mar Gimferrer.

Text: Redacció/OnaCat.Ràdio
Comments are closed.

Back to Top ↑