Notícies Foto: Festival (a)phònicaFoto: Festival (a)phònica

El Festival (a)Phònica amb una quarantena de propostes per a tots els públics

31 maig, 2023

La 19a edició, que tindrà lloc del 30 de juny al 2 de juliol, comptarà amb Pau Vallvé, Mazoni, Mar Pujol, Ludwig Band, Quico Pi de la Serra, Mireia Vives i Borja Penalba o Maria Coma, entre d’altres.

Amb la complicitat i implicació de diferents entitats, tant de la comarca com d’arreu del país, i amb una programació formada per artistes consagrats i altres emergents, l’(a)phònica arriba enguany a la 19a edició consolidat com un festival de referència. Amb la veu com a principal protagonista, del 30 de juny al 2 de juliol, Banyoles tornarà a esdevenir un gran escenari amb propostes repartides per espais emblemàtics, i seguirà potenciant la vida cultural i musical de la ciutat.

Durant tres dies, aquest “festival de ciutat” aplegarà 44 propostes entre actuacions i activitats paral·leles, amb grans noms que faran parada a Banyoles i també altres veus menys conegudes però d’alt interès artístic. Un festival de qualitat, amb tres estrenes, dues propostes especialment ideades per a l’(a)phònica, una actuació en primícia a Catalunya, i dues presentacions a comarques gironines. Així mateix, el festival ha coproduït enguany el nou espectacle de La Ludwig Band, juntament amb el festival Grec 2023 i The Indian Runners.

Més del 70 % de les propostes són gratuïtes i la resta amb preus dels 4 € als 21 € (anticipada). Tota la programació en aquest enllaç: https://www.aphonica.banyoles.cat/2023/ProgramacioOficial.aspx#
Comments are closed.

Back to Top ↑