Notícies Foto: Lucky GuriFoto: Lucky Guri

El piano de jazz, de nou de dol, mor Lucky Guri

23 juny, 2023

El pianista de Calella ha mort als 73 anys.

El món de la música ha perdut una de les seves estrelles més brillants amb la trista notícia de la mort del pianista Lucky Guri. Amb la seva virtuositat i la seva passió inigualable per les tecles, Guri va encisar els oïdes de milers de persones al llarg de la seva carrera.

Joaquim Guri més conegut com a Lucky Guri, va néixer a Calella (Maresme), des de ben petit ha viscut a Barcelona, epicentre musical on va començar a forjar la seva trajectòria musical. Ha militat en un gran nombre de bandes, com ara New Jazz Trio i Lucky Guri Trio (i també en format quintet), i també ha acompanyat artistes de la nova cançó com Guillermina Motta i Maria del Mar Bonet.

La mort de Lucky Guri és una pèrdua immensa per a la música. El seu talent excepcional, la seva habilitat tècnica impressionant i la seva capacitat d’expressar emocions a través de les tecles el converteixen en una figura inoblidable. El seu llegat musical perdurarà en les seves gravacions i en els records de tots aquells que van tenir l’oportunitat de presenciar la seva màgia en directe. La música ha perdut una estrella lluminosa, però el seu llegat artístic perdurarà com a testimoni del seu geni i la seva passió sense límits. Que descansi en pau, Lucky Guri.
Comments are closed.

Back to Top ↑