Notícies Foto: Alex HerreroFoto: Alex Herrero

Figa Flawas s’uneix a Mushkaa en la cançó “Diabla”

12 maig, 2023

És una oda a les persones amb un alt magnetisme, tant físic com emocional.

El duet de Valls Figa Flawas són una de les sensacions del moment.El seu nou senzill ho acabade corroborar. “Diabla” és una oda a les persones amb un alt magnetisme, tant físic com emocional, que torna completament boja a la resta de la humanitat fins al punt de desvetllaral malvat Llucifer que tothom amaga darrere, cosa que ho fa millorar tot plegat. El “jangueo” fet cançó, vaja. El nou èxit dels Figa Flawas compta, a més, amb la col·laboració de Mushkaa, una de les artistes revelació emergents de l’anomenada “banda del pati” (on també s’inclouen Tyets i Julieta).

Dos amics d’infància, el Xavi i el Pep, que convertits en productor i cantant, han irromput de manera volcànica en el panorama musical català, posant d’acord followers i oients mensuals de forma orgànica gràcies a una col·lecció de cançons de tornades divertides, gamberres, però amb un caràcter i una força rotundament pop. Moltes persones els consideren la nova revelació musical del moment. El seu últim senzill, “Mussegu” (Halley Records, 2023), consolidat ja com la “batxateta catalana” de referència en l’àmbit de la música urbana en català, sona amb força en les principals ràdio-fórmules i triomfa a les xarxes socials com TikTok o Instagram. També és una de les cançons que més es busquen a Shazam. En els seus temes hi tenen cabuda tota mena d’estils del nou gir musical urbà-festiu, com el reggaeton, l’urban, el disco i, fins i tot, la rumba.

En aquesta ocasió, Figa Flawas han volgut viatjar a l’infern amb la Mushkaa, una de les (també) artistes revelació del moment i germana d’Alba Farelo, world wide coneguda com Bad Gyal. El combo que conformen els de Valls i la maresmenca consoliden una cançó cridada a ser un nou èxit entre els adolescents catalans, convertint-se en la banda sonora de tota una generació on la producció, les melodies i les lletres estan cuidades fins a l’últim detall i pensades per ser ballades en la nocturnitat.
Comments are closed.

Back to Top ↑