Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

“Indulgència”, projecte sobre el perdò de Karlus

16 febrer, 2024

Nova experimentació de l’enginyer i artista multidisciplinar eivissenc.

Karlus és un enginyer i artista multidisciplinar d’Evissa que no es tanca a cap mitjà a l’hora d’expressar tot el seu món interior. Pel que fa a la música, forma part també del duet illenc Púniks i l’any 2023 va ésser nominat als premis Enderrock de la Música Balear. No li agrada tancar-se a cap estil i sempre està experimentant amb nous sons i noves formes d’usar la veu. A més, a l’hora d’escriure les lletres sempre intenta que hi hagi una vessant poètica i una sensibilitat particular pel món que l’envolta, ja que busca sempre fugir d’estereotips i formes de vida imposades. 

“Indulgència” és un projecte sobre el perdò, sobre demanar-lo i també sobre rebre’l. Es composa de dos cançons molt diferenciades entre elles, la primera sobre ser el subjecte d’aquest perdó, és a dir de qui el demana i la segona tot el contrari, sobre aquesta necessitat de que te’l demanin.

La primera cançó, “Indulgència (subjecte)”, és una cançó molt experimental on es mesclen molts de sons i samples diferents, és una mena de collage molt influenciat per la música electrònica experimental i un nou moviment artístic que està sorgint com és ara el “Frutiger aero”. En aquesta cançó és Karlus qui demana perdó per una retirada inesperada i unilateral. Una retirada d’un lloc on per ell ja no té més que oferir però que li ha ensenyat molt.

La segona cançó, “Indulgència (objecte)”, és un reggaeton lent, a la vegada que un obscur i inclús un poc industrial, influenciat per artistes com poden ser Arca, Rosalia o Yung Beef. En ella és parla d’un romanç breu on per una de les dues parts no ha acabat del tot resolt. És un intent del Karlus de buscar aquest perdó per part de l’altra persona i poguer tancar un capítol amb les coses ben lligades.
Comments are closed.

Back to Top ↑