Kasba Music farà 20 anys l’any vinent

21 novembre, 2023

Com a commemoració publicaran una col·lecció molt especial d’onze vinils.

El projecte de celebració del 20è aniversari del segell gira al voltant de tres eixos:

– Homenatge/Reconeixement a músics que han treballat amb Kasba i que ja no hi són. Per desgràcia i per qüestions econòmiques el projecte no ha pogut homenatjar individualment tots els músics que han passat al llarg d’aquests 19 anys. Tampoc s’han volgut oblidar d’aquelles professionals que sense ser músics han format part de la família Kasba. Per això han volgut reconèixer a Natxo Arola, membre del grup Poet in Process, a Jonan Ordorika, tècnic de so de Sagarroi i a Carlos Undergroove, dissenyador que va començar a treballar amb ells el 2007 i que han marxat el febrer d’enguany quan tot just començava a dissenyar aquest projecte.

– Posar en valor el patrimoni musical de Kasba Music. Òbviament és impossible posar en valor de cop els 230 discos publicats, però sí que han volgut incidir en dos aspectes: el mestissatge i les veus femenines. Dues constants al llarg d’aquests 20 anys.

– Importància de la música en la trajectòria vital de les dues persones que gestionen Kasba Music ja abans de la creació del segell (Joni Sahún, periodista musical, músic, productor fonogràfic i mànager des de 1982; Amparo Marơn, fotògrafa musical des dels anys 80 fins a meitat de la primera dècada del segle XXI, mànager als començament d’aquest segle i ara promotora discogràfica).

Tenint en compte l’actual disminució de vendes del format CD i l’augment de les vendes en format vinil han decidit realitzar una col·lecció molt especial de vinils per celebrar el 20è aniversari. Aquesta col·lecció constarà de 11 vinils que s’aniran publicant en raó de un al mes exceptuant el mes d’agost.

– 4 àlbums d’artistes catalans.
– 3 àlbums recopilatoris d’artistes exclusivament catalans.
– 4 àlbums d’artistes no catalans, un d’ells inclou un tema en català i un altre està enregistrat en directe a Barcelona.
Comments are closed.

Back to Top ↑