Notícies Foto: Caterina di PerriFoto: Caterina di Perri

La cantant catalana, Eva Verde, i el pianista italià, Danilo Tarso, ens apropen aquesta “Dolça nadala”

13 desembre, 2023

Un tema que ens recorda la importància de la música popular catalana i la necessitat d’estar al costat de les persones que més estimem.

Aquesta cançó inaugura la col·laboració artística entre Eva Verde, cantant catalana, i Danilo Tarso, pianista italià recentment traslladat a Catalunya. La citació de “El noi de la mare” que introdueix la melodia composta pel Danilo Tarso abraça la tradició catalana i és testimoni del seu desig de voler aprofundir en ella. Les paraules escrites per Eva Verde cristal·litzen els moments més preuats i essencials del dinar de Nadal, com si es tractés d’una autèntica nadala.

Un tema que vol recordar la importància de la música popular catalana i la necessitat d’estar al costat de les persones que més estimem; una cançó senzilla que tothom podrà cantar, tant petits com grans.

La veu d’Eva Verde, és una de les més prometedores de l’escena musical a Barcelona. Es troba en actiu amb artistes tant nacionals com internacionals, entre els quals destaquen David Xirgu, Demian Cabaud, Chino Swingslide, The Summer Lovers, Piero Frassi, Danilo Tarso i Eddie Mejía. Ha col·laborat amb artistes com Clara Peya, Hugo Aran, Celeste Alías i Publio Delgado, entre d’altres.

Danilo Tarso va començar a estudiar piano als treze anys i va continuar els seus estudis al Conservatori “Giovanni Paisiello” de Taranto, per després graduar-se l’any 2014 amb les qualificacions més altes i matrícula d’honor. Durant la seva formació va assistir a classes magistrals i particulars amb alguns dels pianistes italians més reconeguts (Bruno Canino, Roberto Cappello, Pierluigi Camicia i Michele Marvulli).

 
Comments are closed.

Back to Top ↑