Notícies Foto: Carolina AlabauFoto: Carolina Alabau

La rubinenca, Carolina Alabau, presenta al Festival Empremtes, el seu nou disc

11 gener, 2024

Serà dissabte, dia 20, a la sala La 2 d’Apolo de Barcelona, a les 20h30′.

La cantant i compositora rubinenca, s’uneix amb el reconegut productor, compositor, guitarrista i mentor Javier Limón per crear un disc que vola entre sons del folklore hispà i llatí des d’un prisma molt actual i avantguardista. La cantant uneix amb la seva veu el sabor i ritme llatinoamericà amb els melismes i manera de cantar del Mediterrani. El disc, molt intimista i cantat des d’una proximitat emocional impactant, crea en l’oient una gran sensació de connexió amb les lletres i les històries que expliquen les cançons. El seu tercer disc porta per títol, “Una frase imaginada”.

Aquest 2024, I després de dues primeres edicions en què, de mica en mica, ha anat creixent i consolidant-se en la programació musical del primer trimestre de l’any a la ciutat de Barcelona i creant una línia de concerts eclèctica i emocionant, el Festival Empremtes fa un salt endavant ampliant els nombres d’artistes (vint-i-vuit), dates (de dos a quatre mesos), i sales. Tota aquesta ampliació mantenint la seva filosofia de combinar els artistes ja consolidats amb els talents emergents de la ciutat perquè sigui una experiència enriquidora per a tots els assistents.

Un dels aspectes a destacar de l’Empremtes d’enguany recau en l’aposta per part d’artistes i de l’organització per ser el marc escollit per fer les presentacions dels respectius nous treballs. En total seran catorze dels vint-i-vuit concerts, és a dir, la meitat del seu cartell.

El festival estarà repartit en sales barcelonines com Apolo, la Sala (2) de l’Apolo, Razzmatazz, Luz de Gas, New Fizz, Casino de l’Aliança i la sala Wolf.

Al llarg d’aquests quatre mesos, hi actuaran noms de la talla de Marwán (19 de gener), Sofía Ellar (27 de gener), Blaumut tancant la seva gira “Blaumut 10” (1 de febrer), Mazoni (24 de febrer) amb el seu darrer concert abans de la seva aturada indefinida. Així mateix, també formen part del cartell noms com Marina Rossell ( 5 de febrer), Izaro (9 de febrer), La Bien Querida (10 de febrer), Manu Guix & The Veterans (1 de març), Las Migas que presentaran el seu nou treball (5 d’abril), Roger Mas (13 d’abril), Antílopez (23 de febrer) o Funambulista (19 d’abri), entre altres.

En aquest enllaç podeu trobar l’entrevista que li vam fer en el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio el passat 6 d’octubre, just quean sortí el disc “Una frase imaginada”: 

 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑