Notícies Foto: Festival AcústicaFoto: Festival Acústica

L’Acústica celebrarà la seva 20a edició, del 31 d’agost al 3 de setembre, a Figueres

21 juny, 2023

S’obre fins el 3 de juliol una convocatòria per grups emergents de la ciutat.

El Festival Acústica de Figueres arriba al seu vintè aniversari amb moltes ganes de celebrar una edició especial que l’organització promet històrica. La programació es farà pública en roda de premsa el pròxim dimarts 11 de juliol a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Com cada any, el vessant social de l’Acústica el protagonitza el Got Solidari. La iniciativa vol donar visibilitat a un projecte social de la ciutat a través del got oficial amb el que es pot consumir a les barres del festival. A més, una part de la recaptació del Got Solidari es destina a l’entitat social seleccionada a la convocatòria prèvia. A la darrera edició es van entregar 4.500€ a La Xarxa de Suport Mutu de l’Alt Empordà, entitat guanyadora del got solidari apadrinat pel Gran Jonquera.

Finalment, els grups de música i artistes locals figuerencs poden optar a actuar a l’Acústica a través d’una convocatòria que s’obre avui mateix al web festivalacustica.cat. En total se seleccionaran tres artistes o grups de música que podran mostrar el seu talent durant el certamen.
Comments are closed.

Back to Top ↑