Notícies Foto: Lal'BaFoto: Lal'Ba

Lal’Ba i Xana publiquen ‘Sushi Shanghai’ a ritme de música electrònica

14 març, 2024

La col·laboració neix del respecte entre les dues formacions.

Lal’Ba i Xana han publicat ‘Sushi Shanghai’ a ritme de música electrònica. La col·laboració neix del respecte entre les dues formacions, ja que Lal’Ba sempre s’ha declarat seguidor de la música i les lletres de la Xana, pionera del dance català, que es va fer viral amb cançons com ‘Tinc Ganes de festa’ o ‘Em poses a 100’ i va ser de les primeres artistes a regalar la seva música. Després de publicar l’any passat el seu primer disc ‘No hi ha dies dolents’ (Promo Arts Music Records), ‘Sushi Shanghai’ és el primer single publicat per Lal’Ba aquest 2024.

El trio d’Olesa de Montserrat Lal’Ba continuarà aquest any la seva gira de concerts mentre prepara noves cançons que s’aniran publicant durant els pròxims mesos.

Lal’Ba ha col·laborat amb Xana. Als seus inicis era un projecte compartit amb dos dels dj’s productors més reconeguts actualment de l’escena dance internacional com són Sak Noel, que actualment viu i treballa a Miami i és l’autor de l’èxit ‘Loca People’, i Mak, productor de dance resident a Catalunya.

Xana també va ser pionera en regalar la seva música, ja que cançons com ‘Tinc Ganes de festa’, ‘Em poses a 100’ o ‘Indecent’ no es van arribar a publicar mai a cap disc, i es podien descarregar a través de la web www.moguda.com. Avui descarregar-se música és innecessari, però el 2008 regalar la teva música a través d’internet era un dels debats del moment al sector, i no estava massa ben vist. Actualment, aquestes cançons només es troben a youtube.

Text: Redacció/ACN
Comments are closed.

Back to Top ↑